petek, 18. maj 2012

Kako Theta Healing spreminja življenja

Se vam zdi, da ste padli v neke ustaljene tirnice iz katerih ne znate več ven? Se vam nenehno ponavljajo vedno iste situacije, le glavni igralci se menjujejo? Morda ne veste, vendar v vaši podzavesti tiči vaš problem. Kako? Naša podzavest sestavlja več kot 80 % našega uma in nam zato tudi kroji življenje, kar pomeni, da če imate v podzavesti prepričanje “ne ljubim se,” vam bo okolica to nenehno odslikovala, vse dokler boste to imeli v podzavesti.

 Na začetnem seminarju Theta healinga se naučimo ravno tega - spreminjati prepričanja v svoji podzavesti, negativna nadomestiti s pozitivnimi, spremeniti pogled na življenje, izvajati vpoglede v telo (t.i. skeniranje telesa), odpravljati strahove, travme, zamer, jeze, odvisnosti, … med drugim se naučimo tudi pogovarjati z angeli varuhi, odpravljati ujete duše in še veliko več.

 "Našla sem tisto knjigo, v najbolj temačnem kotu kamor sem jo nekoč zavrgla, zaradi starih prepričanj in nelepih dogodkov; ja, tisto na katero sem že zdavnaj pozabila…iskala sem jo na napačnih krajih in že skoraj obupala…ja res, bila je prašna, iz nje sem morala obrisati vso umazanijo. Stara prepričanja napisana s svinčnikom je odpihnil veter in spral dež, nova pa so prišla kot sončni žarki. To je knjiga ki sem jo iskala celo življenje - to se jaz, to je največje odkritje in bogastvo v mojem življenju. Nikoli več ne bom dovolila, da jo piše kdo drug, samo jaz izbiram črke, tvorim besede, kreiram svoje življenje. Vem pa da je to šele začetek …" nam je po začetnem seminarju Theta Healinga, zaupala Barbara iz Velenja.