četrtek, 26. marec 2015

Access Bars je del Access Consciousness

Vsako izvajanje točk Access bars lahko sprosti 5-10 tisoč let omejitev na področju življenja, ki je povezano s točko, ki se je dotikamo. To je izredno negovalen in sproščujoč proces, ki odpravlja vse omejitve na vseh področjih življenja, ki ste jih pripravljeni spremeniti.
Koliko življenja ste preživeli tako, da ste delali, namesto da bi prejemali? Ste opazili, da vaše življenje še ni to, kar želite, da bi bilo? Lahko bi imeli vse, kar želite (in še več), če bi bili voljni veliko več prejemati in mogoče delati nekoliko manj. Izvajanje ali učenje točk bo dopustilo, da se bo v vašem življenju pojavilo to in veliko več.
Točke so pomagale tisočem ljudem po celem svetu spremeniti mnoge aspekte, povezane z njihovimi telesi in življenji, vključno s spanjem, zdravjem in telesno težo, denarjem, spolnostjo in odnosi, nervozami, stresom in veliko več.
V najslabšem primeru se boste počutili, kot da ste pravkar prejeli najboljšo masažo v življenju. V najboljšem pa se bo vase celotno življenje s popolno lahkoto spremenilo v nekaj večjega.
Delavnica Access Bars® je namenjena vsem, ki želite vse v svojem življenju ustvarjati z lahkoto.

Access Bars je del Access Consciousness.
Access Consciousness je nabor preprostih, praktičnih, dinamičnih in pragmatičnih tehnik, orodij in telesnih procesov, ki so ustvarjeni, da te spodbujajo da kreiraš življenje, ki ga resnično želiš. Ponuja procese,  ki te korak za korakom peljejo do bolj zavestnega življenja in ti pomagajo odstraniti omejitve, ki ti preprečujejo da bi uresničeval sebe in preprosto Živel. Eden izmed najbolj prepoznavnih procesov je Access Bars. Prisoten je v 131-ih državah po vsem svetu in je v 25-ih letih spremenil preko 30 tisoč življenj.