petek, 12. februar 2016

Ali lahko Access Bars pozdravijo telesne težave in bolečine?


Access bars olajšajo zavedanje, ki lahko spremeni karkoli od tega.
Primeri nekaterih fizičnih tegob, ki so se spremenile že po samo eni Access Bars terapiji, vključujejo skoliozo in spremembo ukrivljenih stopal, za katere so zdravniki napovedali operacijo. Takoj po terapiji so izginile tudi različne vrste bolečin po celem telesu.
Veliko ljudi uporablja Access Bars v kombinaciji z ostalimi orodji Access Consciousnessa in z njimi vplivajo na neozdavljive bolezni - vključno z rakom, artritisom, kronično utujenostjo, depresijo in bipolarno motnjo- da izginejo.
Kaj je Access Bars?
Access bars predstavlja 32 točk na naši glavi, ki lahkotno in brez napora sprostijo vse, kar vam ne dopušča, da bi prejemali, zaživeli sebe in svojo lahkotnost. Potreben je le nežen dotik. Te točke vsebujejo vse omejitve, misli, ideje, prepričanja, čustva in razmišljanja, ki ste jih shranili v kateremkoli življenju in vam zdaj onemogočajo, da zdaj zaživite čisto nekaj novega in zavestno izbirate.
Vsako izvajanje točk Access bars lahko sprosti 5-10 tisoč let omejitev na področju življenja, ki je povezano s točko, ki se je dotikamo. To je izredno negovalen in sproščujoč proces, ki odpravlja vse, kar vam onemogoča, da bi zaživeli sebe. Vpliva pa tudi na vašo okolico in cel planet.