sobota, 23. maj 2015

Telesni proces MTVSS

MTVSS omogoča okrepitev in popolno prenovo telesa. Vse, kar smo telo zaklenili v staranje in omejene zmožnosti, se odstranjuje, hkrati pa telesu omogočimo, da zaživi to, kar bi lahko bilo že vseskozi.
S procesom se na različnih delih telesa, sklepih, organih zažene okrog trideset različnih energij, s čimer te dele telesa prečistimo, okrepimo in omogočimo, da so lahko največ, kar so lahko.
Za kaj vse lahko uporabimo MTVSS? Ta telesni proces spreminja vse v telesu. Mnogi udeleženci seminarjev Access Consciousness so z njim izničili različne telesna neskladja, kot je rak kostnega mozga v tretjem stadiju, rak na jajčnikih, na mehurju, artritis, fizične poškodbe in veliko več. Ne uporabljamo pa tega procesa samo, ko že zaidemo v težave. Zelo priporočljivo je, da ga uporabljamo redno in postane del našega življenja, tudi ko smo popolnoma zdravi in v dobri kondiciji. Z njim raziskujemo, česa vse je zmožno naše telo in kaj lahko ustvarimo v tem življenju skupaj z našimi telesi. Uporabljamo pa ga lahko tudi za povečanje učinkovitosti telesne vadbe in za večje dosežke pri sami športni aktivnosti. Na preprost način poveča učinek za nekajkrat.