sreda, 8. oktober 2008

Bojan Požar dela reklamo Ani Jud


Stara prijateljstva se nikoli ne pozabijo. Tako Bojan Požar na svojem portalu pozareport.si dela reklamo svoji "prijateljici" iz časov sodelovanja pri Direktu Ani Jud. Ko je izginila spletna stran www.anajud.eu so objavili nepreverjeno informacijo oziroma laž, da Judova ni plačala računa ponudniku spletnega prostora. Zdaj pa so na naslovnici (kamor omenjena novinarka vsekakor spada) objavili:

Razvpita novinarka, publicistka in občasna tajna policijska sodelavka ANA JUD je spet na sceni. Nekako je obnovila svojo izginulo spletno stran (anajud.eu) in začela strašno udrihati po nekdanjih kolegih na tedniku Reporter, kjer je nazadnje nastopala kot kolumnistka. Odgovornega urednika Silvestra Šurlo med drugim obtožuje (brez dokazov, seveda, kot to počne običajno), da je pod psevdonimi pisal za brezplačnik Slovenski tednik, in to na podlagi neposrednega ustnega dogovora z Janezom Janšo. Na koncu prvega prispevka pa Ana Jud objavlja svojo fotografijo, ki jo je računalniško očitno tako obdelala, da na njej, kljub svoji vedno precej okrogli postavi, videti suha kot britanska manekenka Kate Moss.

Od manekenke Kate Moss, ki na leto zasluži 7,5 milijona dolarjev, nisem uspel dobiti komentarja. Mi je pa Ana Jud sporočila, da je obisk na njenem blogu izjemen.

Tako naj bi izgledala računalniško obdelana Ana Jud