ponedeljek, 1. september 2008

Pristnost mladega sanjača

Veliko sem v preteklih mesecih razmišljal o pretvarjanju ljudi. Spraševal sem se, koliko obrazov ima lahko človek. Ljudje pogosto živijo življenje nekoga drugega, izjemno množično pa je tudi prilagajanje samega sebe nekomu drugemu oziroma pretvarjanje. Sebe želijo prikazati v drugačni luči, kot so. Niso prepričani vase, da so dovolj kvalitetni in mogoče imajo prav, a kvalitete se ne dosega na tak način. Ne moreš samo prepričati ljudi in to je to. Pomembno je, da si tak, kot si. Razkrinkali te bodo, a to ni najhuje. Razkrinkal boš sebe. Znašel se boš v enem drugem svetu, kamor ne spadaš. Želel si si ga, bil bi lahko za ta svet, a tega si se lotil na napačen način.

Vedno bodi pristen in samo tako boš lahko izžareval nekaj posebnega, posebno energijo. Človek, ki ni pristen, ne oddaja "tistega" in ni tako privlačen. Zato če si želiš nekaj biti, delaj na sebi, a vedno bodi to, kar si. Če so ti všeč določeni ljudje in se počutiš, da nisi dovolj dober za njih, tudi ne boš. Moraš vedeti kdo si in kaj zmoreš. Moraš imeti razčiščeno, kaj si želiš. Tem ljudem pokažeš, kdo si in na kakšni poti si, zato te bodo sprejeli. Če te ne sprejmejo, niso zate.


Do vsakega človeka bodi takšen, kakršen si. Ljudje si zaslužijo, da te spoznajo na pravi način in v tvoji pravi podobi. Če delaš drugače, delaš veliko napako. Ne boš dobro počutil med temi ljudmi in oni ne s tabo. Lagal boš sebi in njim. Bodi pristen in iskren.