sobota, 24. januar 2009

Cerkev promovira hudiča

Čemu vse cerkev danes nasprotuje? Gejevski porokam, splavu, vojnam, nasilju, drogiranju, pedofiliji, revščini in vsakem t.i. nemoralnem obnašanju. Slabo jim gre. Zgoraj omenjeno ne pojenja. Veliko teh stvari je vedno bolj popularni, kot da bi jih sami promovirali. Cerkev promovira hudiča, kakor bi oni vse našteto poimenovali. Niso vse grožnja, to vemo. Pri nekaterih imajo pravi, pri nekaterih nimajo. Bistveno je, da velikokrat s svojim odzivom poskrbijo, da je določen stvar še bolj priljubljena.

Tako kot je cerkev že izrazila ogorčenje nad goloto Jessice Simpson, ki sicer prihaja iz konzervativne družine, je pred časom udarila proti hitu Katy Perry I kissed a girl. No ja, to velja vsaj za eno cerkev v Ohiu, ki je s svojim napisom "I kissed a girl and I liked it. Then I went to hell" verjetno pri ljudeh dosegla nasproten učinek. Saj veste, kar ni dovoljeno, je še slajše.

Ne bi bil presenečen, da si je ravno zaradi tega opozorila cela družina ogledala spot, da je bil s tem še bolj priljubljen v šoli in da so se vsi udeležili koncerta te pevke.