petek, 2. januar 2009

Pritisnite tipko RESET

Začelo se je novo leto, priložnost za nov začetek, nove zaobljube, spremembe. S tipko reset ne mislim, da ponovno zaženete vaš računalnik ampak svoje misli. Izbrišite vse slabe stvari, ki so se vam zgodile v prejšnjem letu. Pozabite vso grenkobo, ki ste jo občutili in razočaranja. Naj na vas ne vplivajo več, ne nosite jih s sabo še naprej.

To sem storil in se nasmejal. Počutim se boljše, lepše mi je. Topleje je. Močnejši sem, name več ne vplivajo negativne stvari, v novo leto sem prinesel samo dobre. Veselje in lepoto življenja.

Preglejte še enkrat disk. Ali je še kaj ostalo slabega, črnega, gnilega? Bo že izginilo s časoma, ne gre vse naenkrat. Samo nasmejte se pa bo veliko narejenega.

Ste pomislili na ljudi, s katerimi ste se vse srečali v prejšnjem letu. Ne razmišljajte preveč o slabih izkušnjah, a če vam hodijo po glavi, jih izbrišite, pozabite, tega ne rabite. Pomislite na vse ljudi, ki so vam kakorkoli polepšali kakšen trenutek. Razmišljajte samo o lepih trenutkih, za te se živi. Te izkoriščamo maksimalno. Slabe pozabljamo.

In šele, ko imaš vse to, odkriješ, kako lepo je življenje.